Restauracja z całorocznym ogródkiem
„Chcę w tej restauracji tworzyć świadomą kuchnię. Być kreatywny w tym co robię, ale ze świadomością dla konsumenta. Naszym celem jest, aby gotować dla wszystkich.”
Stawiamy na klasyczną kuchnię z nowoczesnym twistem. Nasza restauracja opiera swoje menu o dania mięsne. Mięso w różnych postaciach skradnie Wasze serca.
Gotujemy tylko z produktów najwyższej jakości. Korzystamy ze sprawdzonych dostawców. Naszej kuchni znajdują się niesztampowe składniki, takie jak świeża trufla, dzięki którym nasi kucharze wydobywają najlepszy smak serwowanych dań.
Naszym celem jest kreatywne podejście do sztuki gotowania z zachowaniem klasycznego rodowodu. Punktem centralnym naszej kuchni jest piec opalany węglem drzewnym Marabu pozyskanym z drzewa oliwnego. To gwarancja uzyskania czystego smaku przygotowywanych w nim potraw z niepowtarzalnym dymnym akcentem. W naszym piecu przygotujemy dla Ciebie wołowinę, ryby oraz warzywa.
Nasz konik to nieszablonowe podejście do sztuki serwowania potraw. Spektakularne podanie niektórych dań przez naszych kelnerów to nasz wyróżnik.
Przekonaj się sam.
Szef kuchni
Adam Kowalski to szef kuchni z ponad 20-letnim doświadczeniem w branży gastronomicznej.
Większość czasu spędził w Polsce, ale swoje doświadczenie nabywał również na rynkach zagranicznych.
Dzięki doświadczeniu i pracy przy różnych kuchniach, nasz Szef kuchni chce wykorzystać swój potencjał i zebrane nauki, aby stworzyć miejsce pełne pasji i smaku, którego największą wartością są zintegrowani i zaangażowani ludzie.
Nasz zespół
„Dla mnie najważniejsze jest dobro restauracji i praca zgranego, pełnego pasji zespołu"
Bardzo starannie dobieramy nasz personel. Udało nam się stworzyć wspierający się i zaangażowany zespół złożony z ludzi z pasją i doświadczeniem. Pragniemy, aby nasi klienci czuli się u nas doskonale już od momentu przekroczenia naszego progu. Poprzez niezawodny serwis, klimat i atmosferę naszej restauracji możemy zagwarantować im rewelacyjnie spędzony czas oraz niezapomniane wrażenia smakowe.